Свободно време

Влог Ето как: Великденска трапеза с Николина и Мария Чакърдъкови (Видео)

Талантливите и усмихнати певици споделиха любимите си празнични рецепти в осмия епизод от влога на Az-jenata.bg

28.04.2021г. / 13 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

В епизод 8 на влога ни „Ето как“ ви срещнахме с две от най-талантливите и усмихнати изпълнителки в българската музика – Николина Чакърдъкова и дъщеря ѝ Мария. Освен прекрасни певици, двете дами са и почитатели на вкусната домашна кухня, на приготвените с грижа и внимание ястия, които радват сетивата на всички техни гости на празничната трапеза за Великден.

В навечерието на Възкресение Христово Николина и Мария Чакърдъкови отвориха вратите на своя дом в Гоце Делчев, за да ни споделят някои от техните любими празнични рецепти, както и да ги приготвят на живо за зрителите на Az-jenata.bg.

Студено предястие с патладжани, ароматна баница и традиционното агнешко месо бяха ястията, които двете дами приготвиха по време на live епизода, излъчен на 27 април.

Но освен за вкусна храна, празнична украса и семейни традиции, Николина и Мария споделиха любопитни детайли за съвместните им музикални планове, с какви песни ще изненадат почитателите си съвсем скоро и още много вълнуващи неща за техния професионален път, както и как успяват да запазят дух и настроение във време на пандемия.

В епизода ще чуете и специален музикален поздрав, който двете прекрасни дами изпълниха на живо!

Продуктите за приготвяне на рецептите във влога са осигурени от онлайн супермаркета Shop.gladen.bg, който работи в партньорство с верига хипермаркети ХИТ Макс.

Ако не сте имали възможност да проследите епизода на живо, можете да го гледате в сайта ни:

 

<iframe width="640" height="360" src="https://video2.ibg.bg/repository/mp4/eto-kak_part-7.mp4.1619531174.mp4" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати