Свободно време

Месечен хороскоп за май

Промени за Раците

01.05.2021г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Намалете и темпото, и претенциите си през този месец. Два фактора ще са ви от помощ: интуицията, която не бива да пренебрегвате и принципите, от които не бива да се отклонявате. Силите ще ви стигнат за всичко, ако ги разпределите равномерно и не се надценявате.

Работата като цяло, същността на изпълнението на задачите ще ви радва повече, отколкото полученият краен резултат. От друга страна, във ваш интерес е да сте последователни. Реализирайте набелязаните цели така, че да ги превърнете в източник на удоволствие, а не на стрес. Стремете се да постигнете баланс между професионалните изяви и личните предпочитания.

Женски хороскоп за май

Обстоятелствата ще са благоприятни, ще настъпи леко разместване на приоритетите ви, но то ще е полезно за разкриване на индивидуалните ви умения. Личните и любовни отношения ще са почти без промяна. Ако самите вие не предизвиквате разногласия или не търсите екстремни преживявания, то бурни емоции няма да има.

Финансовото ви положение ще е стабилно, а допълнителните постъпления ще дойдат от работа, която сте свършили преди време. Стари приятели или бивши колеги може да ви предложат допълнителна, а може би и нова работа. Помислете много внимателно, преди да се съгласите.

Коментирай