Свободно време

Месечен хороскоп за май

Промени за Раците

01.05.2021г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Ще се справите с всичко, ако заложите на здравия разум. Каквото и да се случи, дистанцирайте се от конфликти, изяснявайте намеренията си ясно и недвусмислено, обръщайте внимание на подробностите и реагирайте спокойно. Обръщайте внимание на техническите средства, с които се налага да работите, проверявайте ги старателно. Може в последния момент да се получи някаква авария и вината да се стовари върху вас.

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Чувствителността ви често ще е доста изострена и е много важно да постигнете синхрон между личните и обществените отношения. Ще имате проблеми, ако участвайки в групови дейности, се опитвате на всяка цена да наложите мнението и начина си на работа.

За уреждане на лични въпроси ще ви е от полза чувството за хумор. Придържайте се към принципа, че нищо не може да бъде чак толкова лошо или чак толкова хубаво и не стигайте до крайности.

Бъдете предпазливи спрямо предложения, обещаващи бърза печалба, които идват от нови партньори. Може да не претърпите загуби, но със сигурност и за печалбата нямате никаква гаранция.

Коментирай