Таро карта за 3 май

Хубава енергия на взаимност, споделени емоции и мечти

2021-05-03 09:34:00 | Мария Дуковска

Карта на деня – Кралица на чашите е емоция и грижа. Тя може да ни се яви днес, като скъп човек, който е загрижен за нас или като емоционален подарък от съдбата – нова работа, нови възможности и перспективи. Това може да сте и вие и да се погрижите за любим на сърцето ви човек. Картата е символ и на плодородието, на материализирането на желанията ни.  

Съвет за деня – Глупакът в комбинация с Кралица на чашите ни съветва да приемем всички подаръци на съдбата днес с отворено сърце и обятия. Не се съпротивлявайте на жестовете и приемете грижата и доброто, което някой ви предлага. 

В работата: 

В работата може да успеете с нечия помощ и да получите нечия подкрепа. Ако се нуждаете от съвет и напътствие не се колебайте да го потърсите, защото ще ви бъде дадено от сърце.

За влюбените и семейните: 

Хубава енергия на взаимност, споделени емоции и мечти. Особено добър ден за новите връзки, но и по-дългогодишните партньорства ще се насладят на взаимна грижа и лекота в отношенията. Някой може да сбъдне мечтите си за взаимност и връзка с желан човек точно днес.