Свободно време

Новолуние в Близнаци и слънчево затъмнение – очакват ни промени

Енергията на тези събития е много мощна

07.06.2021г. / 14 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 10 юни ни очаква новолуние в знака Близнаци, но и слънчево затъмнение. Без значение в каква посока сме се насочили, това космическо събитие сигнализира, че е време за новости. Знайте, че каквото е трябвало да си иде ще си иде, а което е трябвало да остане – ще остане. Ще се състои пръстеновидно слънчево затъмнение. С участието на Нептун в това юнско затъмнение и на Меркурий, който все още е в ретроградна фаза, може да се окажем изправени лице в лице с някаква нова информация или някакви процеси, които да ни направят по-емоционални.

Въпреки че новолунията са ново начало, в което засяваме семената на своите идеи, трябва да не бързаме и да се доверяваме на интуицията си.

20 отличителни черти на зодия Близнаци

Интуицията ни ще ни води и ако усещаме, че нещо не е както трябва или че някой се опитва да ни манипулира, трябва да спрем и да помислим добре. Но заедно с останалите изброени планети, новолунието и слънчевото затъмнение в Близнаци съвпадат с ретроградния Сатурн, който може да доведе до някои обърквания.

Тест с 4 врати разкрива как се чувствате на този етап от живота си

Те могат по някакъв начин да бъдат свързани с миналото ни. Но това не означава, че се връщаме към него, а че ще си направим равносметка какво сме научили. Въпреки че слънчевото затъмнение вероятно ще задейства нашите минали спомени по различен начин, може също да помогне да се обърнем назад към събитията, които са се случили през май и ноември 2020 г., или дори през декември 2011. Спомняте ли си какво се е случило тогава?

Отличителни черти на хората, родени през юни

Тези космически събития ни дават възможност да надградим някакви неща, да постигаме растеж.

Затъмненията ни позволяват да достигнем до нашата интуиция с по-голяма лекота. Насочват ни към новите възможности. Важно е обаче да не насилваме събитията. Нека позволим енергията да ни покаже пътя, по който ще се движим. Енергиите на затъмнението са мощни, така че се предайте на това, което идва и се доверете, че това събитие, заедно със слънчевото затъмнение, ще ви насочи накъдето трябва.

Свързани статии

За знака Близнаци е известно, че родените под него са социални личности, държат много на качествената комуникация. Когато ни очаква новолуние в Близнаци, ние ще трябва да обърнем внимание на това как върви комуникацията. Не бива да бърборим напразно, ще се налага и повече да чуваме.

Тъй като е възможно да бъдем по-замислени, тъжни и емоционални, важно е да намерим начин да балансираме тези емоции с любими занимания, здравословно хранене. Слънчевото затъмнение ще повлияе на нашия социален живот. Неочаквани приятелства, разпадане на връзки или пък надграждане на взаимоотношенията.

Снимка: iStock

Коментирай