Свободно време

Таро карта за 10 юни

Може да е знак за промяна и желани новости, но те няма да се осъществят, ако не вземете юздите в ръце

10.06.2021г. / 06 31ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Обесеният – възможно е да се намирате в период на застой и на пасивност. Да не знаете какво решение да вземете или да усещате, че някъде сте дали твърде много и сте направили неоправдана саможертва.

Съвет за деня Колесницата – тази голяма аркана се пада като съвет към Обесения, за да ви подтикне към действие. Време е да излезете от това състояние на пасивност и да поемете отговорност за самите себе си. Може да е знак за промяна и желани новости, но те няма да се осъществят, ако не вземете юздите в ръце. Действайте.

В работата:

Бъдете възприемчиви към новите проекти и начинания, стъпете на опита и експертизата си и смело вървете напред. Енергията е чудесна за нови идеи, творчески начинания и смяна на посоката, освен това ясно съветва да не оставаме в пасивна позиция и да не се оставяме на застоя.

За влюбените и семейните:

Прекрасна енергия, която ви извежда на ново ниво в отношенията. Ако до този момент не сте казвали от какво имате нужда, ако сте пренебрегвали собствените си потребности заради партньора, то сега е назрял моментът да промените това.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай