Свободно време

Весела Бабинова: Детето ни научи да бъдем търпеливи

Според Весела приятелството е това, което крепи семейството

10.06.2021г. / 12 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Шест месеца след като роди първата си рожба, талантливата актриса Весела Бабинова се включи в най-голямото събитие за бременност и грижа за детето „Форум бременност и детско здраве“, където разказа за новата си роля – най-истинската и най-предизвикателната – тази на майка.

„Засега това е най-трудната роля, съзнавам, че вече нося отговорност и за друг човек – не само за себе си, но и за моето дете. Аз искам тя да израсне здрава, възпитана, добра, състрадателна… и ние сме отговорни за това да я възпитаме по този начин“, разказа Весела пред водещата на събитието и главен редактор на Puls.bg Румяна Тасева.

Талантливата актриса беше категорична, че добрата организация е нещото, което помага на нея и съпруга ѝ Владимир Зомбори да се справят с родителството без да бъде ощетявана по никакъв начин малката Йоана от кариерите им. Самата Весела призна, че да си родител е предизвикателство, а детето им е помогнало да научат, че трябва да бъдат търпеливи – както един към друг, така и към това, че понякога не знаят всичко.

„В началото много ми се искаше да знам всичко и да го мога. И си мислех, че го знам и го мога. Но когато на практика вече държиш детето в ръцете си, осъзнаваш, че някои неща не се случват точно така, както си чел или гледал“, разказа красавицата в любопитното си интервю по време на събитието. За самата нея най-важното нещо, което крепи семейството, е приятелството. Затова и според нея връзката между нея и Владимир Зомбори е толкова силна.

„Много преди да сме заедно, ние бяхме близки приятели. Това много ни помогна“, каза тя. Повече от участието на Весела във „Форум бременност и детско здраве“ и готова ли е да има още деца, гледайте в каналите на Puls.bg, „Форум бременност и детско здраве“ и дигиталната стрийминг платформа за събития Investor Media PRO. Цялото ѝ интервю гледайте и ТУК.

Форумът се проведе на 5 юни, а през есента Puls.bg се очаква да проведе и второ негово издание. Генерални партньори на „Форум бременност и детско здраве“ са BABE Laboratorios и KIN Laboratorios, основни партньори са НУРОФЕН и MEDICAL DENT.

Събитието се провежда с подкрепата на MyKi Care, ПСАГБАЛ „Света София“, Herbamedica и столичната верига хипермаркети HIT Max.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg, Новите родители, Mamamia.bg, Bebok.eu, Жената днес и София играе/Sofia plays.

Коментирай