Свободно време

Таро карта за 16 юни

Очакват ни разбирателство и топлота

16.06.2021г. / 08 47ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Асо пентакли – енергията на изобилието, на успеха и на щастието. Ден, в който с лекота ще вършите всичко, ще получавате подаръци и пари. Подходящ е за сключване на договори, предоговаряне на условия във ваша полза. Чудесен ден за нови идеи и за практики за заземяване. Ден, в който е добре да се погрижите и за здравето на тялото чрез спорт, спа, масажи и подобни процедури.

Съвет за деня – Десетка чаши също е носител на изобилието, на семейното щастие и домашния уют. Картата ни съветва да обърнем внимание на децата и семейството. Да се погрижим за хармоничните отношения. Очакват ни разбирателство и топлота. Добър ден за семейни мероприятия.

В работата:

Комбинацията днес ни съветва да приемем промените, ако има такива. Всичко това е за добро и дори да не го виждате в момента, ще ви донесе щастие и удовлетворение.

За влюбените и семейните:

В любовта получавате желаното. Прогнозите са чудесни. При дългогодишните партньорства има разбиране и взаимност.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай