Свободно време

Гледайте приключенията на „Любимецът Пъдси“ по Bulgaria ON AIR

Английската комедия ще се излъчи премиерно за ефира на 29 август, от 22:00 часа

28.08.2021г. / 08 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

През 2012г. победител в едно от най-популярните шоута за таланти - „Великобритания търси талант“, става „Пъдси“ – първото куче, което грабва наградата в историята на предаването. Две години по-късно, английският филмов режисьор Ник Мур открива огромния потенциал на четириногата звезда, като го превръща в главен герой в семейната английска комедия „Любимецът Пъдси“, която Bulgaria ON AIR ще излъчи премиерно в ефира си на 29 август, от 22:00 часа.

Филмът проследява историята на бездомното куче Пъдси, което води щастлив, но самотен живот в Лондон. Един ден той среща близнаците Моли, Джордж и Томи. След загубата на техния баща, майка им Гейл решава да се премести заедно с децата в тихото селце Хъфингтън, където да отворят нова страница и да започнат живота си наново заедно с Пъдси – като нова част от семейството.

Когато пристигат на мястото става ясно, че присъствието на кучето хвърля в ужас хазяина на семейството – г-н Торн, и неговата котка – Фауст.  Установявайки се в къщата, смелият Пъдси се натъква на злия план на Торн и решава да спаси своите нови стопани и цялото село.

Комедия, Великобритания, 2014 г.;
Режисьор: Ник Мур;
В ролите: Джесика Хайнс, Питър Серафиновиц, Оливия Колман, Изи Майкъл Смол, Оливия Грант.

Коментирай