Свободно време

Уроци по съблазняване в „Игра на любов“ на 28 август по Bulgaria ON AIR

Не пропускайте премиерната за ефира американска комедия от 22 часа

27.08.2021г. / 08 12ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Комични ситуации, уроци по съблазняване и преследване на истинската любов ще завладеят зрителите на Bulgaria ON AIR тази събота, 28 август, от 22:00 часа, когато телевизията ще излъчи премиерно за ефира си американската романтична комедия „Игра на любов“.

Забавната и увлекателна история представя нестандартните и шантави похвати и прийоми за „забиване“ на гаджета, на които опитният сваляч Дейвид се опитва да научи самотния си овдовял дядо Джо. Младият мъж е чаровен и сладкодумен, с което лесно успява да си спечели женското внимание, но връзките му никога не траят за дълго. Причината за това са праволинейните действия на Дейвид и използването на един и същи подход и маниери, които използва по време на срещите си с жените. 

Наскоро загубилият своята съпруга дядо Джо осъзнава правотата в думите на своя внук и идеята му, че трябва да продължи напред и да открие своята нова любов, за да не бъдат самотни старините му. Минава известно време и старецът така добре възприема наученото от Дейвид, че се превръща в един истински Дон Жуан на пенсионерското общество.

И докато похватите на младия сваляч дават резултат при опитите на дядо му да впечатли възрастните дами в обкръжението си, то те се оказват недостатъчни за Дейвид да спечели сърцето на Джули -  жената на мечтите му.

Нещата още повече се усложняват, когато в правилния момент се намесва дядо Джо, който показва на Дейвид, че най-добрият начин да спечелиш играта на любовта е като не играеш никакви игри.

Актьорският състав на филма включва големи имена от киното като легендата на американската телевизията – актьорът, продуцент и музикант Анди Грифит. В „Игра на любов“ зрителите ще се насладят на невероятната актьорска игра на една от най-обичаните „майки“ на телевизията Дорис Робъртс, която спечели сърцата на публиката с ролята си на Мари Бароун от хитовия ситком „Всички обичат Реймънд“, за която получава цели четири награди „Еми“.

Романтичната комедия, режисьор на която е Марк Финбърг, получава „Награда на публиката“ от Международния Филмов Фестивал в Санта Фе през 2008г. и „Награда за най-добър независим американски филм“  от Международния Филмов Фестивал във Форт Лордърдейл.

Коментирай