Свободно време

Bulgaria ON AIR със силна програма през новия тв сезон

Ето кои предавания се завръщат в ефира на телевизията още този уикенд

03.09.2021г. / 17 11ч.
Мария Дуковска
Bulgaria ON AIR със силна програма през новия тв сезон

Навременна и проверена информация, предавания за всеки вкус и пъстра палитра от развлекателно съдържание е подготвил екипът на Bulgaria ON AIR през новия тв сезон. След заслужена почивка, още тази седмица през уикенда се завръщат част от любимите предавания на зрителите в ефира на националната политематична телевизия, която според данните от изследване на института „Ройтерс“ се нарежда в топ 5 на най-предпочитаните и доверени източници на информация в страната.

На 4 септември, от 17:30 часа, в ефира на Bulgaria ON AIR ще се излъчи първото издание за есента на публицистичното предаване „Брюксел 1“ с водещ Милена Милотинова. Събитията от Европа, политиките на Европейския съюз и влиянието им върху обществото ще продължават да бъдат сред основните дискусионни теми в предаването. За да предложи на зрителите възможно най-цялостната и обективна информация по най-горещите политически и социално-икономически въпроси, определящи утрешния ден, Милотинова всяка събота ще се среща с доказани експерти от страната, които да представят своя личен прочит на събитията.

В навечерието на един от най-значимите за българския народ празници – Деня на Съединението на България, в ефира на Bulgaria ON AIR със специално издание се завръща и популярното историческо предаване „Операция История“ с водещ Росен Петров. От 5-ти септември, всяка неделя, точно в 16:30 часа, зрителите ще имат възможността да се впуснат в необятния свят на историята и миналото с любопитни разкази за познатите и останалите в дълбините на неизвестността исторически събития и обществено-значими деяния, теории и конспирации от миналото, настоящето и бъдещето.

За почитателите на спорта и бойните изкуства, в неделната вечер, от 19:00 часа в ефира на националната политематична телевизия стартира и „BOEC.BG“. Екипът на единственото предаване за бойни спортове и изкуства у нас с водещ Десислава Джерманска е подготвил много емоционални срещи с международни спортни величия, ексклузивни включвания от тренировъчните лагери и най-оспорваните двубои на нагорещения боксов ринг.

От 18-ти септември, зрителите на Bulgaria ON AIR отново ще бъдат запознати в дълбочина с последните новини от финансовия и икономическия свят от студиото на предаването Money.bg с водещ Георги Минев. И през новия сезон, актуално-публицистичното предаване за икономика ще продължи да предоставя надеждна и значима информация от бизнес света, анализирайки икономическите процеси на разбираем за всеки човек език.

Националната политематична телевизия ще изненада и почитателите на качественото кино и музиката със силно развлекателно съдържание. Още от септември, хитови премиерни продукции, интересни и отмъкващи вниманието сюжети ще превземат ефира на Bulgaria ON AIR, за да отговори на предпочитанията дори на най-претенциозните си зрители.

Това е само малка част от разнообразната програма на телевизията през есента, а съвсем скоро предстои да бъде обявен и нов формат, който да обогати още повече качественото и многообразно телевизионно съдържание на Bulgaria ON AIR.

Коментирай
Свободно време