Свободно време

Таро карта за 10 септември

Може да получим новина, която има отношение към връзката ни

10.09.2021г. / 08 47ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Паж на мечовете.

Очаквайте новини и неочаквани съобщения, може да се разкрие и някоя тайна. Възможно е да има прибързани и необмислени думи. Добре е да се пазим от клюки и интриги. На дневен ред също е ученето и участието в различни курсове и семинари.

Съвет за деня – Десетка пентакли ни съветва да се успокоим и да се центрираме, да обърнем внимание на семейството и да не се потапяме изцяло в служебни ангажименти. Нека се насладим и оценим това, което вече притежаваме! Имаме за какво да сме благодарни и трябва да си го напомняме от време на време.

В работата:

Днешният ден е подходящ и за парични дела, особено ако са по отношение на дома и семейството. Подходящи са практики за заземяване, свързване с корените и предците, констелации. Практики за мисията ни, за целта и смисъла на живота ни. Какво ще оставим след себе си, какъв пример ще дадем на децата си и тези след нас. Какво означава истинското богатство за нас?

За влюбените и семейните:

В любовта е добре да сме внимателни, за да не кажем или решим нещо твърде импулсивно и да съжаляваме после. Може да получим новина, която има отношение към връзката ни или признание, нещо, което е било скрито дълго време.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай