Свободно време

Венера влиза в Стрелец на 7 октомври – ще бъдем по-смели

Време е за положителна промяна

07.10.2021г. / 12 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Планетата на парите, любовта и красотата Венера влиза на 7 октомври в знака на Стрелец. Венера символизира романтичните взаимоотношения, комфорта, лукса и семейното блаженство.

Транзитът ѝ в знака на зодия Стрелец ще ни накара да изпитаме силно желание за повече свобода, приключения и спонтанност в нашите взаимоотношения. Венера се премества от Скорпион в Стрелец, а романтичната енергия се измества от интензивна към плаваща. Стрелецът е огнен знак и докато Скорпионът е по-загрижен за близостта с конкретен човек, любовта на Стрелеца е по-универсална.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Стрелец

Ще търсим близостта и комуникацията на хора, които са с отворен ум, които имат много познания, интересни личности, с които можем да обменим положителна енергия, такива, общуването с които ни води към нови знания и перспективи. Това разбира се ще ни направи и по-общителни.

В любовен план, а и не само, ще имаме нужда да се освободим от взаимоотношения, които ни отегчават, напрягат или просто не са в съответствие с нас. Енергията на Стрелец ни помага да видим по-голямата картина и дългосрочна визия, което ще наложи да направим ревизия на някои неща в живота си.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Стрелец?

Енергията на този транзит ще бъде усетена и с повишеното ни желание да пътуваме, да постигаме успехи, да научаваме нови неща. Ще търсим свободата да изразим себе си, ще помислим върху това дали любовната връзка, в която се намираме ни дава тази свобода или ни ограничава по някакъв начин.

Най-привлекателната черта на всяка зодия

Време е да обърнем внимание и на темите за парите, приятелствата. Освен в тези области, дали има и други, които бихме желали да подобрим.

Венера в Стрелец може да ни помогне да променим начина си на мислене, виждайки изобилието и възможностите, които ни заобикалят. Време е да се освободим от ограниченията си, да започнем да вярваме в това, което смятаме за „невъзможно“, че е възможно да случим. При някои потока на парите ще потече към тях, други ще открият нова любов.

Енергията на този транзит ще ни направи по-отворени за излизане от зоната ни на комфорт, да бъдем по-смели, да се разделим с много ограничения.

Снимка: iStock

Коментирай