Свободно време

Таро карта за 15 октомври

Вие сте в преход, развивате се, учите и каните нови и по -добри неща в живота си

15.10.2021г. / 08 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Императорът, свързан със знака на Овен, представлява сила и власт, лидерство и структура. Императорът е майор номер 4, който съответства на квадрат и изгражда неща върху солидни основи, със структура и организация. Той обозначава командването и дисциплината и означава време, в което нещата са стабилни и вие имате контрол над себе си, заобикалящата ви среда и други аспекти от живота си.

Съвет за деня – Смъртта, свързана със знака на Скорпион, предполага, че някакъв цикъл в живота ви е завършен – наистина това е картата на завършванията, новото начало, промяната и прераждането и идва, когато сме надраснали един начин на съществуване и е време трансформацията да се осъществи. Докато въплъщавате Императора днес, ще сте наясно с нещата, от които трябва да се откажете, които ви пречат да преживеете тази трансформация. Вие сте в преход, развивате се, учите и каните нови и по-добри неща в живота си.

В работата: Днешният ден е за определяне на граници и обмисляне на нещата по стратегически и систематичен начин. Може да имате взаимодействие с началник или ментор, който се стреми да предаде мъдрост и напътствия. Бъдете търпеливи и уважителни, но категорични ако съветите не отговарят на вътрешната ви настройка и разбиране за нещата. Не се колебайте да се избавите от неща и съвети, които вече не ви служат, а ви дърпат назад. Нечий авторитет може да се срине днес, внимавайте да не е вашият!

За влюбените и семейните: Ден за трансформация, включително и за влюбените. Може би много от вас ще усетят, че са поставили отношенията и връзката си на стабилна основа, че сте толкова силно свързани, че не е нужно да чуете заветното „Докато смъртта ви раздели“, защото знаете, че е така и без да сте направили специална церемония. Толкова силно сте свързали животите си, че може да е малко страшно, но и хубаво. Насладете се на трансформацията, дори и да сте от тези, за които тя е с негативен знак в момента, защото на хоризонта изгрява слънцето!

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време