Свободно време

Таро карта за 25 ноември

Каква е енергията на деня

25.11.2021г. / 08 33ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Асо пентакли.

Тази карта означава възможности за кариера, печалба на пари, добро здраве и подновена положителна енергия. Както при всички аса, тази карта е пълна с потенциал, но от вас зависи какво ще направите с нея и как ще култивирате това, което ви се предлага. Това е възможността, която предвещава време на изобилие, така че дръжте очите си отворени за шанса да проявите това, което искате.

Съвет за деня – Четворка жезли.

Идеите, страстите или вдъхновенията, които сте имали, се превръщат в нещо осезаемо или конкретно и вече можете да започнете да надграждате плановете си. Добри партньорства, проявление на мечти. Днес сте в хармония да се чувствате радостни и да имате какво да празнувате.

В работата: Днес е добър ден за бизнес инвестиция, може да имате неочаквана печалба, предложение за работа, добро и позитивно настроение или дори да спечелите от лотарията.

За влюбените и семейните: Много добър ден за тези, които са в партньорство. Може да изгладите някакви противоречия, да усетите радост и щастие. Да празнувате живота и неговото плодородие.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време