Свободно време

Таро карта за 29 ноември

Бъдете възприемчиви към посланията на интуицията

29.11.2021г. / 08 16ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Десетка чаши.

Тази десетка носи със себе си любов, емоционално удовлетворение, равноправни и любящи партньорства, щастие. Това е картината на задоволството и радостта. Празнувайте тези взаимоотношения и любовта, която имате в живота си или вътрешната работа, която сте свършили, за да сте в мир със себе си.

Съвет за деня – Седмица чаши.

Днес е моментът да изберем и разберем как изглежда нашата Десетка чаши за нас. Всички сме различни и уникални и всеки от нас има своя автентична визия за живота си. Седемте чаши поставят различни опции на масата – пътеки, които ще ви водят в различни посоки; някои ще ви доведат до смели нови преживявания, места и хора, други до повишен комфорт. Но само вие знаете какво е подходящо за вас. Какъвто и избор да направите, на първо място сложете грижата за себе си, за да преживеете в пълнота своята Десетка чаши.

В работата: Може да се наложи да направите избор, да вземете важно решение или да предприемете промяна, а Десетка чаши говори за промени с положителен знак. Бъдете възприемчиви към посланията на интуицията.

За влюбените и семейните: Денят е добър за споделяне на романтични чувства, за мечти, планове за почивка или празник. Десетка чаши е картата на щастливото партньорство, на семейството и радостта.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай