Свободно време

Защо не ме кани на среща?

Ева Кулева очаква вашите въпроси

05.01.2022г. / 16 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато се запознаваме с нов мъж, който ни става интересен по някакъв начин, очакваме комуникацията помежду ни да се надгради. Очакваме да ни покани на среща. Но желанието ни и очакванията ни невинаги се осъществяват.

Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева, отговаря на въпрос на дама, която също очаква да получи покана за среща, но така и не я получава. Повече вижте в следващите редове.

Въпрос: Един мъж на моята възраст ми се представи във Фейсбук, станахме „приятели“, изглежда интелигентен и нормален, писахме си вече много пъти, открихме общи интереси и сходства... Но вече започва да ми омръзва писането. Чудя се защо не ме кани на среща, въпреки че показва че му харесвам... Не съм имала много запознанства във Фейсбук, това обичайно ли е – безкрайно чатене и нищо реално? Не искам да поемам инициатива. Смятам, че той трябва да ме покани.

Ева Кулева: Хубав въпрос, който, сигурна съм, много жени си задават. На твое място бих споделила, че ще се радваш да се чуете по телефона и по време на телефонния разговор да прецениш дали искаш да се видиш с него. Ако той продължава да пише и не ти иска телефона, можеш да му кажеш, че нямаш желание да продължаваш с писмената кореспонденция и да спреш да му отговаряш.

Свързани статии

Много хора продължават с писането по-дълго от необходимото и така и не стигат до среща. Затова препоръчвам размяната на съобщения да трае максимум една седмица и след това да се премине към телефонен разговор и среща, ако телефонният разговор мине добре.

Ако мъжът не ти поиска телефона, след като си му казала, че ще се радваш да се чуете, или не ти се обади, след като си му дала телефона си, значи няма намерение да се вижда с теб. И няма смисъл да губиш повече време с него.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай