Свободно време

Таро карта за 7 януари

Прекрасен ден за планиране

07.01.2022г. / 08 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Двойка мечове е подвластна на стихията на въздуха. Вижте колко синьо има и в двете карти за днес! Това е ден за решения, за мисловни дейности, за избор. Може би ще се колебаете между две възможности и няма да можете да решите коя от тях да изберете. Може би ще се въздържате от решение, за да не нараните някого. Възможно е да искате да направите избор, който да е удовлетворяващ за всички.

Съвет за деня – Колелото на съдбата пада като съвет към Двойка мечове, за да ни напомни, че не можем да стоим неподвижни и зациклили дълго време, защото съдбата и самият ход на времето ще се намесят, за да ни извадят от застоя. Решението трябва да се вземе, изборът трябва да се направи. Не отлагайте.

В работата: Днес е прекрасен ден за планиране, за взимане на решения, за въображение и посяване на намерения. Но не само това, действия също трябва да се предприемат и плановете да се придвижат напред. Излезте от застоя.

За влюбените и семейните: За влюбените също е време за избор и решения. Често става така, че когато ние дълго отлагаме да свалим превръзката от очите си и да заявим себе си и своето решение, съдбата се намесва и ни принуждава да излезем от позицията на щрауса, който си е заровил главата в пясъка. Бъдете решителни.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай