Свободно време

Таро карта за 11 януари

Днес свършете всичко сами

11.01.2022г. / 08 05ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Жрецът.

Енергията на тази карта ни напомня за традициите, за ритуалите и за отбелязването на значими неща в живота ни, като раждане, сватба, нов дом и т. н. Символизира също образованието, различни обучения и събития, които ни издигат на по-нов етап или така модерния напоследък израз квантов скок.

Съвет за деня – Седмица мечове е карта, която може да се тълкува по различни начини, но в комбинация със Жрецът, най-вероятно означава, че имаме нужда от уединение, имаме нужда да свършим делата си, без да ни отвличат от тях.

В работата:

Днес не е много подходящо да прехвърляте работата си на други и да разчитате на чужда помощ. Свършете всичко сами, така накрая ще се чувствате по-удовлетворени, а резултатът ще е задоволителен.

За влюбените и семейните:

Може би е дошло време да научите нещо за връзката ви, което е оставало скрито досега. Има желание за уединение и отдръпване. Енергията е такава, че ни подтиква към преосмисляне на много неща, за да отидем на нов етап от отношенията си.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай