4 общи черти на привлекателните жени

Черти, които нямат общо с красотата

2022-04-18 15:35:00 | Илияна Николова

Всеки познава поне по една жена, която не намира за красива, но която определено се радва на мъжкото внимание. Заедно с приятелките си се питате какво толкова намират в нея мъжете, че се лепят за нея постоянно. Тя не е красива, но определено има нещо в нея, което я прави толкова силно привлекателна.

Едно просто нещо, което ви прави по-привлекателни

Някои жени носят нещо в себе си, което няма нищо общо с красотата. Това специфично нещо е смесица от фактори, които ги правят изключително привлекателни. Изкушаващо е да ревнувате от такива жени, но преди да го направите, помислете за това какво можете да промените в поведението и излъчването си, за да станете привлекателни като тях.

Привличането е въпрос на енергия, излъчване, поведение. Често то няма общо с красотата и перфектната фигура, със скъпите дрехи или идеално направената прическа. То е нещо много повече. Силно привлекателните жени, които се радват на постоянно мъжко внимание имат някои общи черти, които съставят факторите на привличане у тях. Ако се вгледате в поведението и в излъчването им, ще ги забележите.

Кои са общите черти, които силно привлекателните жени имат?

1. Те са силно независими.

Въпреки че мъжете се страхуват от силни и независими жени, защото могат да засенчат егото им, независимостта все пак действа като магнит. Независимите жени знаят какво искат и това си личи. Те не се отказват, докато не го получат. Не мрънкат, а действат. Не говорят празни приказки, а назовават нещата с истинските им имена. Те са магнит за мъжкото внимание, защото не изглеждат разглезени, а момичета, които знаят какво искат и как точно да го постигнат.

2. Те не се нуждаят от мъж, а искат мъж.

Нуждаещите се жени се усещат отдалече. Мъжете имат вграден радар за жени, които търсят мъж, защото им трябва, защото се налага, защото биологичният им часовник тиктака или защото искат някой да ги издържа финансово. Нуждаещата се жена има много лица и всички те изпъкват на преден план в даден момент.

10-те най-привлекателни за мъжете женски типа

Независимата и привлекателна жена не се нуждае от мъж – тя просто иска такъв. Ако е решила, че иска да има връзка, тя ще го направи. Привлекателните жени умеят да активират тайните си женски оръжия и да печелят вниманието на мъжете, когато поискат. Силните жени нямат необходимост от мъж в живота си. Те го искат, защото имат нужда да раздават любовта си. Привлекателните жени се справят достатъчно добре в живота си и сами. Не им се налага да разчитат на мъж, за да се чувстват пълноценни. Това излъчване винаги е печелившо, защото привлича и кара една жена да изглежда вдъхновяваща.

Още по темата

3. Те са уверени в себе си.

Силните и привлекателни жени са самоуверени. Те имат високо самочувствие и това привлича вниманието на мъже, а и на жени. Когато човек е с ниско самочувствие, той се страхува да изразява мнението си, няма доверие в себе си, изглежда плах, свит, а това определено не го прави привлекателен. Магнетичните жени знаят истинската си цена и се гордеят със себе си. Такива жени се обичат каквито са, харесват се заради самите себе си и знаят цената си. Не са готови да правят компромиси със себе си, за да се харесат на някого и именно това е нещото, което ги прави така привлекателни.

Защо големите очи са по-привлекателни за мъжете?

4. Те не играят игрички.

Подмолното поведение и игричките са отблъскващи. В даден момент такова поведение се разкрива и изпъква, което води до разочарования. В същото време привлекателните жени не играят игрички. Те просто не се нуждаят от подмолни действия, за да привлекат вниманието на някого. Имат много по-ценни оръжия, като енергия, излъчване, харизма, самочувствие и увереност, на които разчитат.