Свободно време

„Новините ON AIR“ с нова рубрика, посветена на историите, които вдъхновяват

Първите „5 минути извън новините“ гледайте на 9 май веднага след централната емисия новини по Bulgaria ON AIR

09.05.2022г. / 09 56ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Вдъхновяващи, мистериозни и неочаквани истории извън времето и динамиката на новините ще предложи новата рубрика „5 минути извън новините“ на „Новините ON AIR“. От 9 май, всяка делнична вечер, веднага след централната емисия новини, лицата на новините на Bulgaria ON AIR ще срещат аудиторията с животите на различни интересни, впечатляващи или необикновени хора, чиито разкази ще просълзят, ще накарат да се усмихнат или дори ще изненадат всеки пред малкия екран.

Дебютното издание на рубриката „5 минути извън новините“ ще се излъчи на 9 май, а специално за него репортерът на Новините ON AIR Виктор Дремсизов е приготвил изключително трогателната и вълнуваща история на незрящия DJ Панчо Карамански, който открива в музиката своето призвание, силата и волята да се радва на всеки миг от живота. И да предава тази си любов към нотите на останалите, които се нуждаят от помощ, за да открият надежда, перспектива и да се насладят на живота откъм цветната му страна.

Само за два месеца Панчо успява да направи истински фурор в социалните мрежи чрез своите вдъхновяващи видеоклипове, в които показва как хората с нарушено зрение могат да живеят пълноценно, въпреки обективните трудности в живота им.

Новата рубрика „5 минути извън новините“ на Новините ON AIR ще разказват и историите на доброто, от което всички имаме нужда. Поставянето на фокус върху положителните новини е и част от мисията на националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, която тази година празнува своята 10-годишнина с цялостно визуално обновяване на програмата си и преминаване на излъчването си в HD формат.

Защо бивш депутат се отдава на фермерството пред политиката, защо един чужденец избира да се премести в малко българско село, купува си лозя и отваря малка винарна, каква е историята на единствения манастир в България с квадратна форма и още много любопитни истории – не пропускайте в рубриката „5 минути извън Новините“, от 9 май, всяка делнична вечер, веднага след централната емисия новини, по Bulgaria ON AIR.


Коментирай
Свободно време