Свободно време

Таро карта за 10 май

Посейте семената на това, което искате да ожънете след 9 месеца

10.05.2022г. / 07 47ч.
Аз жената
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Императрицата – днес е ден за манифестиране и изразяване на безусловна любов, радост от живота, грижа за себе си и другите. Намираме се във високата вибрация на Императрицата или на Деметра, богинята на плодородието и на цикъла на живота и смъртта. Карта на творчеството и раждането на бебета, идеи и добри дела. Посейте семената на това, което искате да ожънете след 9 месеца. Изключително подходящ период за практики за сбъдване на желания.

Съвет за деня – Глупакът в комбинация с Императрицата ни съветва да приемем всички подаръци на съдбата днес с отворено сърце и обятия. Започнете нов етап, насладете се на новостите, действайте с ентусиазъм.

В работата: Днес е прекрасен ден за всички творчески професии и професии свързани с грижа за другите.

За влюбените и семейните: Прекрасен ден за споделяне на чувствата, за признания в любов, за предложения за брак или просто за време с любимия човек. Дори и дългите партньорства се нуждаят от споделяне на чувства и емоции. Не го забравяйте и не приемайте половинката за даденост.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време