Свободно време

Какви рискове крие прекомерната консумация на въглехидрати – в „Линия „Здраве“

Специален гост по темата в предаването на 15 май е д-р Пламен Масларски

11.05.2022г. / 14 05ч.
Мария Дуковска
Снимка: Линия Здраве, Bulgaria ON AIR.

Снимка: Линия Здраве, Bulgaria ON AIR.

Каква е връзката между интестиналното здраве на децата и цялостното им физическо, емоционално и когнитивно благополучие ще разкрие тази неделя уважаваният педиатър д-р Пламен Масларски в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR.

На 15 май, от 09:30 часа, той ще бъде специален гост в пъстрото студио на предаването, където ще запознае зрителите на националната политематична телевизия с формирането на детския микробиом, кои фактори определят неговия баланс и как чрез хранителните и житейските навици можем да подобрим не само чревното здраве, но и имунитета на децата.

Пред водещата Яна Данаилова, педиатърът ще разкрие и още какво е значението на храната, какви рискове крие прекомерната консумация на въглехидрати, преработени и рафинирани храни. В студиото на предаването д-р Масларски ще коментира и как влияе обездвижването на човешкото тяло и застояването пред екрана.

И още кога се налага прием на пробиотици, как да подсилим имунитета на децата и как да отгледаме здрави и щастливи деца – не пропускайте да научите отговорите на тези и още ключови за здравето въпроси тази неделя, 15 май, от 09:30 часа, в „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати