Свободно време

4 откровени зодии, които винаги са честни в общуването

Винаги прями в комуникацията

17.05.2022г. / 16 04ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Някои хора имат способността да общуват искрено, откровено, да казват истината в очите, без да се притесняват от последиците. Зодията има голямо значение за подхода в комуникацията. Искреността е присъща на някои зодиакални знаци, които са прями, понякога до болка откровени, което може да им носи и негативи в определени моменти, но това не ги спира да общуват напълно открито с останалите.

5 зодии, които все се влюбват в лоши момчета

Огънят е елемент, който тласка към откровеност и откритост. Огнените зодии се отличават с прямота и неподправеност в общуването. Комбинацията от елементи и управляващи планети отличава някои знаци като по-откровени от други. Те изразяват енергията, мислите, чувствата си по неподправен начин.

Модалността на зодиакалните знаци също оказва влияние. Кардиналната модалност (Овен, Рак, Везни, Козирог) прави тези знаци по-откровени от променливите знаци, според bustle.com. Огнените знаци, към които спадат Овен, Стрелец и Лъв, също изпъкват като едни от най-искрено общуващите и непреднамерени в комуникацията зодии.

Какви сте в работата според зодията и как да бъдете по-успешни

Но сред всички зодии се отличават 4, които се славят като най-искрените и честни в общуването. Ето кои са те.

Овен

Овенът се различава от останалите зодии по своята честност и открито общуване. Той притежава много изявени лидерски качества и тези негови способности личат в начина, по който общува. Овенът не се страхува от последиците от думите и действията си. Затова и рядко премисля ходовете си напред. Действа на момента. Импулсивен е, не се страхува да сгреши, а това не му налага скрупули в общуването. Овенът няма да се посвени да ви критикува или да ви каже, когато нещо не е наред, дори с риск да ви обиди. Желанието му да бъде първи във всичко, което прави понякога вкарва Овена в неприятности. Често Овните говорят преди да мислят, което също невинаги им носи позитиви.

Лъв

Лъвът е огнен знак, който не изпитва никакви проблеми да каже това, което мисли. Той също често се вкарва в конфликтни ситуации поради необмислени изказвания. Прямотата и искреността на Лъва са пословични. Неговата управляваща планета Слънце подтиква Лъва да действа светкавично, със замах, често и прибързано. Лъвовете не умеят да крият емоциите си. Те споделят мислите си без филтър на мига. Правят го не само с близките си хора, но и с всички останали. Лъвовете имат склонността да вярват, че правят нещата по най-правилния начин. Това ги тласка да налагат мнението и методите си, което пък им носи негативи в определени ситуации. Въпреки това Лъвовете съвсем не се страхуват гласът им да бъде чут и ще направят всичко възможно това да стане.

6 предприемчиви зодии, които са добри в правенето на бизнес

Свързани статии

Везни

Везните са дипломатите на зодиака. Но това далеч не означава, че шикалкавят, че са неискрени или че си служат със заблуждаващи изявления, за да постигнат целите си. Напротив. Въпреки въздушния си характер, Везните са откровени и искрени в общуването. Влияние тук има кардиналната им модалност. Те се борят за равенство и справедливост. В природата им е кодирано да търсят баланса, да бъдат дипломатични, но не умеят да крият истината, да лъжат и да общуват прикрито, преднамерено. Везните са прями и искрени. Когато имат проблем да изкажат някоя истина, по-скоро ще я премълчат, но няма да я изкривят или да излъжат. Везните не са толкова натрапчиви и шумни в изказванията и общуването като огнените знаци, но са открити в комуникацията.

5 зодии, които се отказват много лесно от всичко

Стрелец

Стрелецът няма никакви проблеми да казва истината. Говори каквото му дойде наум и никога не премисля повече от веднъж изказванията си. Директни са, понякога са твърде откровени, особено ако са убедени в това, което казват или в правдата, която се опитват да раздадат. Тогава са склонни дори на брутални методи в общуването, за да извоюват истината. Могат и да нараняват с думи, често без да искат. Стрелят директно в сърцето, а това оставя белези. Иначе Стрелците не са злонамерени. Те просто са до болка откровени и прями. Имат ярък слънчев дух, който завладява. Искреността им омагьосва събеседниците им и им донася много последователи.

Коментирай
Свободно време