Свободно време

Нови технологични бижута на Huawei от A1

Компанията предлага новите смарт часовници Huawei GT 3 Pro

20.05.2022г. / 16 32ч.
Мария Дуковска
Снимка: Huawei.

Снимка: Huawei.

Смарт часовниците вече не са просто хай-тек играчки с неясни функции. Днес носим на ръцете си мощни устройства с изискан дизайн, които могат да ни бъдат полезни както на работа, така и сред природата, във фитнеса или у дома. Това, че са все по-красиви и елегантни със сигурност помага и да бъдат едни от най-предпочитаните технологични аксесоари – както от мъжете, така и от жените.

За всеки почитател на умните устройства от този тип А1 предлага 4 разновидности на модела смарт часовници Huawei GT 3 Pro - Huawei GT 3 Pro 43mm White Ceramic, Huawei GT 3 Pro 43mm White Leather, Huawei GT 3 Pro 46mm Titanium и Huawei GT 3 Pro 46mm Black.

Модерен технологичен аксесоар за нея

Дамските часовници Huawei GT 3 Pro 43mm White Ceramic и Huawei GT 3 Pro 43mm White Leather се открояват с елегантен дизайн, подходящ за комбиниране с всякакви модни визии – от спортни и неформални, до по-официални. Независимо от облеклото, което са избрали - спортен екип, пола или панталон, часовниците в бял цвят ще се съчетаят перфектно.

Смарт часовниците с този размер са направени от сапфирен кристал, както и нанотех керамика в корпуса, като Ceramic версията идва с нежна керамична каишка, а White Leather – със стилна кожена такава в бял цвят.

В технологичен аспект устройствата също са впечатляващи. Huawei са внедрили функционалности, подходящи за дами с различни интереси и начин на живот, така че умните часовници да им помагат в динамичното ежедневие. За тази цел те предоставят възможност за поддръжка на разговори чрез Bluetooth, като включват и над 100 тренировъчни режима, както и функции, ориентирани към начинаещи и напреднали спортисти. За по-голямо удобство смарт часовниците са съвместими с операционните системи iOS и Android.

Елегантните аксесоари от серията GT 3 Pro 43 mm поддържат бързо зареждане, а вградената им батерия е с издръжливост до 7 дни. Дисплеят е AMOLED HD, 1,32-инчов с резолюция 466 х 466. Huawei 3 Pro 43mm White Ceramic от А1 е на цена от 24,99 лева на месец на изплащане или 539,99 лева в брой с план Unlimited Ultra, a Huawei 3 Pro 43mm White Leather може да бъде закупен на цена от 18,99 лева на месец на изплащане и 399,99 лева - в брой, отново със същия план.

Стилен технологичен аксесоар за него

Най-важният аксесоар за един мъж безспорно е часовникът на ръката му. Смарт часовниците от серията Huawei GT 3 Pro 46 mm съчетават в себе изящен стил и дизайн и са перфектният подарък за близък приятел, роднина или съпруг. Huawei GT 3 Pro 46mm Titanium и Huawei GT 3 Pro 46mm Black са изработени от премиум материали като сапфирен кристал и титан, които ги правят удароустойчиви, а защитата IP68 – и водоустойчиви.

Характеристиките и функционалностите се препокриват с тези от дамската селекция, като основната разлика се състои в устойчивостта на батерията, издържаща близо 14 дни с едно захранване. AMOLED HD дисплеят е 1,43-инчов с резолюция 466 х 466. Любителите на физическите активности могат да се насладят на над 100 тренировъчни режима и да следят своите показатели чрез вградените ключови индикатори в часовниците.

Новите часовници от Huawei помагат за воденето на активен и здравословен начин на живот, като пулсовият оксиметър, крачкомерът и броячът на калории са сред ключовите сензори в полза на потребителите.

Huawei GT 3 Pro 46mm Titanium може да бъде закупен от А1 на цена от 19,99 лева на месец на изплащане или 429,99 лева в брой с план Unlimited Ultra от А1. Huawei 3 Pro 46mm Black е достъпен за 13,99 лева на месец на изплащане или 279,99 лева в брой, отново с план Unlimited Ultra.

Най-бързите потребители, които направят поръчка до 24 май 2022 г. от онлайн магазина на А1, ще имат възможност да получат смарт часовника в комплект с безжични слушалки FreeBuds4 в сребърен цвят или FreeBuds Lipstick, специално проектирани да подхождат на стила на всяка една дама.

Коментирай