Свободно време

Как да извлечем максимума от летните екскурзии?

Galaxy Z Flip3 5G и Google се превръщат в нашия нов гид по време на пътувания

30.05.2022г. / 15 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: Samsung.

Снимка: Samsung.

С настъпването на края на май всички се замисляме за предстоящите летни почивки и отправяме поглед към вълнуващи дестинации у нас и в чужбина. Разбира се, всеки от нас иска да извлече максимума от ваканцията си, да се отърси напълно от забързаното ежедневие и да се наслади пълноценно на всеки свободен миг.

Всичко това е възможно благодарение на новите технологии, които все по-често ни протягат ръка, за да уловим приказните моменти. Сгъваемият смартфон Samsung Galaxy Z Flip3 и услугите на Google са насреща да ни помогнат да грабнем най-доброто от предстоящото лято.

В крак с технологиите

От години Samsung и Google работят за улесняване на живота ни по всякакви начини, поставяйки си задача да предлагат все по-добро потребителско изживяване. Сега двете компании си подават ръка, за да постигнат нещо повече, а резултата виждаме в Galaxy Z Flip3 5G.

Сгъваемият панел и подобреният Flex режим на приложенията позволяват оптимизация на приложенията спрямо ъгъла на сгъване на екрана. Така, докато сте на път или се разхождате из романтичните улици на някой град, телефонът се превръща в устройство, което е лесно и удобно за използване. Например при частично сгънат телефон Flex режимът позволява на горната част на екрана да гледате нещо, а на долната да управлявате дадената услуга. Това е особено удобно при приложенията на Google.

Сред топ услугите за всеки пътешественик се нарежда Google Maps, защото дава възможност за предварително планиране на всяко пътуване и запазване на всички желани локации. Нужно е да ползвате функцията Places и в нея да запазваме всяко желано място, а в крайна сметка да ги съберете в цял списък. По този начин в Galaxy Z Flip3 5G можете да си създадете собствен маршрут и дори да го споделите с приятели, а след това лесно да се движите по него, използвайки навигацията. Това е добра опция, когато пътувате с повече приятели, защото всички ще знаят какво следва в програмата и ще губите по-малко време в колебания накъде да поемете.
Maps е известен и с това, че в него могат да бъдат намерени отзиви за заведенията по света, а така можете да си гарантирате, че романтичната ви вечеря в Рим например, ще е на точното място, което търсите – малка, скътана пиаца, където свирят улични музиканти, някой реномиран ресторант със звезда Мишлен или най-добрата улична храна в града.

Едно от най-големите предимства на Galaxy Z Flip3 5G е неговият компактен дизайн и удобството да го носите в джоба в сгънато положение. А говорейки за Maps, тук се открива перфектна възможност да гледате картата и напътствията на услугата, когато смартфонът е сгънат и е по-лесен за носене в ръка. Но ако искате да разгърнете картата и да видите повече подробности, достатъчно е просто да отворите телефона и картата ще се появи на 6,7-инчовия Infinity Flex вътрешен дисплей.

Една от по-малко познатите услуги на Google, чийто потенциал се разгръща на Galaxy Z Flip3 5G, е Google Lens. Тя позволя да изследвате света наоколо, използвайки камерата на телефона като търсачка. За целта смартфонът е оборудван с 12 MP основна камера и 12 MP ултраширокоъгълна, които се превръщат във важни помощници по време на ваканция.

Когато сте на път, Google Lens е най-удобният начин да разпознавате забележителности. Достатъчно е еднократно изтегляне на приложението от App Store, а след това да снимате всеки обект, който ви е интересен. Визуалната търсачка има задачата да ви даде максимално бързо сбита информация за мястото, на което се намирате, и да ви запознае с историята му. Разпознаването на забележителности и емблематични сгради на места с много история като Париж никога не е било толкова лесно.

С функцията Quick Shot можете да правите бързи селфита и видеа с основната и ултраширокоъгълната камера на тези невероятни локации, при това без да отваряте телефона, а визуализацията се случва на предния дисплей.

С Galaxy Z Flip3 5G и Google Lens е лесно и превеждането на текстове от чужди езици, включително надписи на табели или менюта в ресторанти. С едно разгръщане на телефона и снимане на бар или заведение на хранене, ще научите повече за него и ще прочетете отзивите на други посетители.

А за онези, които обичат да пазаруват, Lens се превръща в портал за откриване на информация за всяка стока, изложена по витрините. Ако сте по-приключенски настроени и обичате природата, приложението дори може да разпознава растения.

Сред ключовите неща, от които имате нужда, когато сте на път в чужбина, е стабилна мобилна връзка и бърза скорост на зареждане на всичко, което търсите. Galaxy Z Flip3 предлага 5G свързаност, която гарантира безпроблемно откриване на информация и поддържане на връзка с всички, с които пътувате.

Пътуването е все по-приятно

С годините технологиите направиха така, че да губим все по-малко време за излишни задачи по време на път. Компаниите се стараят да ни спечелят максимално време за далеч по-приятните моменти, на които искаме да се насладим. Galaxy Z Flip3 5G вече е незаменим помощник и гид в нашите пътувания, защото в комбинация с Google прави всеки ден ваканция наистина незабравим.Убедихме ли ви? Сега, само до 31.05.2022 г. можете да купите Samsung Galaxy Z Flip3 5G заедно с Samsung Galaxy Buds Live на цената на смартфона.

Коментирай