Свободно време

Тибетски хороскоп разкрива какви сме били в минал живот и характера ни

Вижте повече за вашия знак

07.10.2022г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Езерна костенурка – Година на раждане: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Хората от този знак сами управляват съдбата си, създавайки благоприятни условия за успехи. Езерните костенурки са нежни и верни, не харесват игричките и интригите. За да постигнете целите си, трябва да обмислите внимателно стъпките си и предварително да оцените плюсовете и минусите.

4 знака, чрез които ангелите се свързват с нас

Късметът се усмихва на тези, които знаят как да създадат правилните условия. Лесно се изкушавате, затова бъдете внимателни. С Метален гонг ще ви бъде трудно да имате приятелство, но с Монаха и Пазителя на огъня имате хармония. В предишен живот може да сте били портиер, майстор на каруци, часовникар, зидар.

Кожена гривна – Година на раждане: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007.

За тези хора може да се каже, че се увличат от мистицизма, интересуват се от всякакви тайни и загадки. Понякога може да са твърде затворени в себе си, самотни, да страдат от ниска самооценка. Не харесват конфликтите и агресията, но могат да защитят себе си. В любовта смятат, че свободата е основното в една връзка.

Крият своите несигурности под маската на съблазнители. Един от големите им страхове е да не останат без приятели, затова винаги се стремят да създават нови контакти. С Горещо слънце може да имат приятелство, но да внимават с Монаха. В предишен живот вероятно са били ковач, скулптор, дипломат, търговец на оръжие, метреса.

Какво означава, ако разлееш вода?

Черен бивол – Година на раждане: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Черният бивол върви по своя път и никога не се движи по чуждите пътеки. Предпочита незабавно да изясни всичко, за да избегне неприятни ситуации. Хората от този знак са силни и уверени в своите възможности.

Това, което не бива да правят е да не подценяват враговете си, защото те може да бъдат опасни. С Яркия въздушен дракон може да бъдат приятели, но да внимават с Кобрата. В предишен живот вероятно са били воин, планински водач, скитащ актьор, ковач.

Коментирай