Свободно време

Премиерният за България сериал „Спешен случай“ стартира по Bulgaria ON AIR

Разгръщането на интригуващата история ще стартира в ефира на телевизията на 6 август

01.08.2022г. / 12 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка:  Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Лекарите имат силата да променят живота на пациентите. Могат ли обаче личните истории на нуждаещите се от помощ да променят живота на онези, които им помагат отново да се изправят на крака? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат отговора на този въпрос с разтърсващия премиерен за България японски сериал „Спешен случай“, който от 6 август ще се излъчва в ефира на телевизията всяка събота и неделя от 22 часа.

Четирима млади и амбициозни лекари са назначени в медицински екип, който оперира с медицински хеликоптер, за да осигури необходимата навременна помощ на всеки пациент. Във всеки епизод на премиерния за България японски сериал главните герои са изправени пред множество екстремни, сложни и неочаквани ситуации, които ще оставят зрителите пред малкия екран без дъх. Разтърсващата история на „Спешен случай“ проследява още какво влияние върху четиримата лекари оказват отделните спешни ситуации и личните истории на пациентите.

Премиерният за България японски сериал „Спешен случай“ ще предложи на зрителите на Bulgaria ON AIR един изключително драматичен сюжет, в който се редуват изключително динамични сцени, неочаквани събития и обрати.

Какво се крие зад специалните мисии на четиримата млади лекари и каква е цената на храбростта на медицинските специалисти? Не пропускайте да научите в премиерния за България сериал „Спешен случай“ – от 6 август, събота и неделя, от 22 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай