Свободно време

Женски хороскоп за август

Динамичен месец, носещ и успехи

04.08.2022г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През август месец ще се наблюдават промени в астралните позиции, което ще доведе до промени при всички зодиакални знаци. Възможно е да бъдем малко по-критични и капризни към другите, затова е важно да сме внимателни. Ще обърнем внимание на себе си и желанията си. Успехите ще са налице, само ако имаме ясни планове и не се страхуваме. Здравословното хранене, медитация, йога, спорт, ще работят в наша полза.

Повече за вашата зодия вижте в женския ни хороскоп за август.

Как да се предпазим от лоши очи?

Жената Овен

През август ще има неща, които ще ви карат да се чувствате тревожни. Понякога тревожността може да носи и ползи, тъй като дава ясна визия за всичко и ви помага да направите положителни и трайни промени в начина си на живот към по-добро. Мислете добре, преди да вземете решения. Планетарната конфигурация през август ви подтиква да изразите емоциите си, особено страха си. Колкото повече ги пускате навън, толкова по-малко ще бъдете обременени.

Някои вътрешни промени са в процес и в резултат на тази промяна вие ще приемете ново разбиране и възглед за живота. Много неща се случиха през последните седмици и сега се връщате във форма, дами.

Коментирай