Свободно време

Сериалът „Най-голямата сестра“ – по Bulgaria ON AIR на 16 септември

Разгръщането на вълнуващата и вдъхновяваща история

14.09.2022г. / 11 45ч.
Михаела Лазарова
Сериалът „Най-голямата сестра“ – по Bulgaria ON AIR на 16 септември

Интригуващ сюжет, драматичен обрат и много заплетени ситуации ще оставят зрителите пред малкия екран нетърпеливи за още от премиерния за България сериал „Най-голямата сестра“. Разгръщането на вълнуващата и вдъхновяваща история стартира в ефира на Bulgaria ON AIR от 16 септември и ще се излъчва в дните от вторник до петък, точно в 20:30 часа.

Цунеко е младо момиче, което живее щастлив живот като най-голямата от три сестри в любящо и грижовно семейство. Всичко е чудесно докато не се случва нещо трагично – смъртта на баща ѝ. Като най-голяма сестра, тя има нелеката задача да поеме сериозна отговорност, да защитава и да се грижи за семейството.

Водена от стремежа си да осигури спокоен нормален и щастлив живот на близките си, тя започва да издава вдъхновяващо и увлекателно лайфстайл списание, което се превръща в задължителна книга за всяка жена, преживяваща периода на висок икономически растеж, успявайки да промени мисленето на цяло поколение жени в Япония.

Не пропускайте да разберете още за трудностите и предизвикателствата пред които е изправена главната героиня и как преодолява всичко, борейки се за семейството си, в премиерния за България сериал „Най-голямата сестра“ – от 16 септември, точно в 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай