Свободно време

Койна Русева засне провокативна фотосесия

Актрисата стана муза на дизайнера Едис Пала

17.11.2022г. / 14 05ч.
Аз жената
Койна Русева засне провокативна фотосесия

Тези дни актрисата Койна Русева изненада с изключително смел кадър от фотосесия. На него тя позира с младия си колега Петър Дочев, а той е чисто гол. Провокацията им относно отношенията, които ги свързват обаче се оказа творческа идея на дизайнера Едис Пала по повод представянето на новата му колекция за есен-зима 2022/23.

„За мен най-голямото вдъхновение, като дизайнер е човекът, за който творя. Още от малък във въображението си създавах образи на хора. Когато говорим за жената Edis Pala, тя за мен е силната жена, безкомпромисната лейди, която само с един поглед ще те „замрази“. Тя е провокативна, неконтролируема, агресивна и много секси. За мен Койна Русева притежава всичко това. Ако говорим за дизайнера и музата му. Моята муза е Койна Русева. Ако трябва с три думи да я опиша те ще са: интелект, провокация, сила“, обясни по повод избора си младият дизайнер.

Въпреки първото превю на проекта с главни действащи лица Койна Русева и Петър Дочев, останалите кадри представят и модели от колекцията, но не е лишена и от нова доза интимност в тон с името на колекцията – Drama. Фотограф на проекта е Георги Андинов, гримьор Алина Манова, а фризьор Кристиян Милев.

Колекцията Drama черпи своето вдъхновение от 90-те години на миналия век. Експлозията от провокация, стилове, лукс, елегантност и много Drama.

“Киното, модата, фотографията, музиката и изкуството създадоха и възпитаха едно цяло поколение. Със своята работа те ни разказваха как трябва да изглежда и да се усеща светът. Главните действащи вдъхновители на колекцията са Мадона и модния фотограф Хелмут Нютън. Колекцията е за силните жени и мъже и тяхната непрекъсната борба за надмощие. Силен пол няма, има силни и слаби хора“, разказва още Пала.

Коментирай