Свободно време

Юпитер в Риби на 24 ноември – време е за развиване на идеи

Планетата на изобилието ще ни подкрепя

23.11.2022г. / 15 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

На 24 ноември ни очаква новолуние в знака на Стрелец, но в същия ден Юпитер става директен в Риби. Юпитер е планета на късмета, изобилието и това означава, че можем да получим повече, отколкото очакваме, но и има риск да харчим повече от това, което сме спечелили.

Транзитът на Юпитер се счита за важен момент в астрологията, тъй като тази планета засяга живота на всички ни по един или друг начин. С подкрепата на Юпитер ние постигаме нещата по-лесно. Сега, когато става директен в зодиакалния знак Риби, това може да доведе до някои положителни промени.

Юпитер управлява Стрелец, а сега сме в неговия сезон и може да се окаже, че планетата ще бъде управляваща и на новолунието, което ни очаква на 24 ноември. Разбира се, този път имаме късмет и можем да помислим за своите цели и планове, които бихме искали да стартираме. Трябва обаче да приспособим тези намерения към теми, свързани със Стрелец и Юпитер, като даване, поемане на известен риск, подкрепа на някаква кауза. Юпитер в Риби е просперитет, разширяваме мечтите си, своята състрадателност. Искаме да растем, да се подобряваме, да се разширяваме и да процъфтяваме.

Докато Юпитер беше във Водолей по-рано през тази година, ние бяхме по-способни да се освободим от традиционното. Водолеят може да се отдели, когато е необходимо, и това е мощно умение. Сега в Риби може да ни е малко по-трудно да избягваме някои неща, въпреки че Рибите са доста способни да избягат.

Чувстваме се по-пълноценни, когато помагаме на другите. От друга страна, характеристиките на Риби са качества, които, когато бъдат показани, ни помагат да разширим нашата личност и житейски опит. Тези характеристики включват интуитивен, мечтателен, артистичен, хуманен, симпатичен, чувствителен, състрадателен, проницателен, нежен и впечатляващ. Всичко това може да ни помогне да процъфтяваме.

Сега ще сме и по-отворени към удоволствието и красотата, повече от обикновено, и тези неща могат да ни помогнат да възстановим или да повишим доброто си настроение и оптимизъм. Дори малките неща могат да ни доставят голямо удоволствие, докато Юпитер е в Риби.

Но не бива да се разсейваме и да не обръщаме внимание на детайлите, защото това може да ни провали, особено що се отнася до пари, юридически въпроси, документи.

Снимка: iStock

Коментирай