Свободно време

Тодор Колев в „Умно село“: Чувството за хумор и интелектът са едно и също

Камерата на „Умно село“ запечатва уникален „час по актьорско майсторство“ на гениалния комедиант

23.11.2022г. / 14 00ч.
Мария Дуковска
Кадър: Умно село.

Кадър: Умно село.

Истинско пиршество и наслада за сетивата ще предложи Bulgaria ON AIR на зрителите с новия епизод от документалната поредица „Умно село“ на 27 ноември от 19:30 часа. Камерата успява да запечата един неповторим час по актьорско майсторство с любимеца на поколения българи Тодор Колев.

Талантливият артист е в стихията си по време на тази среща с публиката – пее, импровизира, отговаря с блестящото си чувство за хумор на многобройните въпроси. За шанса в професията, за важните срещи и просто за „нещата от живота“. С присъщата си откровеност и безподобен артистизъм най-яркият „шут“ от българската сцена и екран коментира манталитета на обществото, сипе през смях безпощадни истини и превръща този час в едно истинско one man show.

Камерата на „Умно село“ е запечатала един прецизен урок по интелект, изнесен не от друг, а от „Шута“, комуто е позволено с всички средства да разкрива истини в блатото на лъжата и притворността.

Не пропускайте епизода „Открит актьорски клас с Тодор Колев“ от документалната поредица „Умно село“ – тази неделя, 27 ноември, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай