Свободно време

Как злоупотребата с храна и алкохол по време на празниците вреди на сърцето

Темата ще е на фокус в „Линия „Здраве“ на 11 декември

09.12.2022г. / 10 31ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Как злоупотребата с храна и алкохол по време на празниците може да застраши сериозно здравето на сърцето? Това ще разкрие кардиологът и доказан експерт в неинвазивната образна диагностика на сърдечносъдови заболявания с над 25-годишна практика доц. Красимира Христова в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR тази неделя.

На 11 декември, от 9:30 часа, зрителите на националната политематична телевизия ще научат повече за това как хранителните и житейските ни навици оказват влияние върху сърдечносъдовото ни здраве и може ли храната да съдейства за оздравяване и профилактика на сърдечните заболявания.

Пред водещата Яна Данаилова доц. Христова ще коментира още какво представлява синдромът на празничното сърце, как да се радваме на празниците и същевременно да съхраним здравето си.
В студиото на предаването специалистът ще разкрие и какво отражение има консумацията на храна и спиртни напитки по време на празниците и как да го неутрализираме след това.

Не пропускайте да научите за всичко това и още много – тази неделя, 11 декември, от 9:30 часа, в „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR.

Коментирай