Свободно време

Юпитер и Хирон в Овен – разделяме се с болезненото минало

Време за ново и хубаво начало

01.03.2023г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През 2023 година март ще бъде един от месеците с най-мощна астрологична енергия, тъй като предстоят космически подравнявания на планети, но и се проправя път към сезона на затъмненията, който започва през април. Март ни носи космическа енергия и трансформация, промяна и еволюция, които ни засягат на ниво душа. Това е голям момент на прочистване, в който освобождаваме старото и приветстваме новото.

Всичко това ще се случи благодарение на подравняването на Юпитер и Хирон в знака на Овен. Юпитер е известен като планетата на късмета и изобилието, а Хирон е астероид. В периода 9 – 15 март те ще се срещнат и тогава според западни астролози ще бъде отключен мощен портал. Той ще доведе мощна енергия до най-дълбоките кътчета на нашия ум, тяло и душа. Енергия, която ще ни помогне да се възстановим от рани, за които не сме предполагали, че ще бъдат напълно излекувани.

Меркурий в Риби на 2 март – комуникацията може да е проблемна

Онези болки и неща, които са ни се стрували неизлечими, сега ще могат да изчезнат, да се минимизират, заменени от силата в нас. Така ще успеем да реализираме пълнотата на нашия потенциал. Можем да очакваме хубавото да се покаже от най-тъмните ъгли.

Юпитер и Хирон се събират само веднъж на всеки 12 години, затова и тази енергия е нещо, към което си заслужава да се отворим. Дори и кошмарите, които сме преживели, ще останат зад нас, защото ще намерим път към доброто.

Юпитер и Хирон се събират в огнения знак Овен. Неговата енергия е пламенна, независима, смела, предприемчива. Както знаем, трудностите винаги ни показват хубавото в живота.

Изберете картина и вижте какво ви липсва в живота

Не можем да изпитаме скръб, ако не сме почувствали любов. Не можем да се чувстваме тъжни, ако не знаем какво е истинска радост. Не можем да успеем, ако не правим грешки.

Именно това ни напомня и Хирон в Овен. Чрез трудните моменти ние се учим, растем, съзряваме и ставаме по-пълна версия на себе си. Въпреки че има напрегнати моменти, които сякаш взимат цялата ни енергия, с времето именно те са склонни да ни направят по-силни.

Женски хороскоп за март

Юпитер пък разширява всичко, до което се докосне. Известен е като планетата на изобилието, защото присъствието му може да увеличи нещата, които се нуждаят от нашето внимание. Тази планета ни кара да се фокусираме върху по-голямата картина, а не да затъваме в дребните неща.

Докато Юпитер се движи през Овен, той усилва някои от нашите мечти и желания, показвайки ни къде се нуждаем от повече смелост. Планетата ни помага да видим светлината в края на тунела и как можем да се възползваме максимално от сегашната си ситуация. Юпитер винаги ни помага да подобрим живота си, затова е важно да се възползваме от енергията му.

Снимка: iStock

Коментирай