Свободно време

Изберете символ и вижте какво ще научите за себе си

Открийте неподозирани черти от вашия характер

17.03.2023г. / 15 08ч.
Мария Василева
Снимки: istock

Снимки: istock

Понякога символите могат да имат много по-голямо значение, отколкото си мислим. Те могат да са носители на енергия, да са свързани със сънищата ни и нашите предшественици. В следващите редове ви предлагаме да изберете един от тях и да узнаете малко повече за себе си.

Ако сте избрали символ номер 1


Вие сте внимателни

Вие сте внимателни, умерени и балансирани. Не си падате по екстремните изживявания. Избягвате да тествате лимитите си и предпочитате да сте в безопасност. Стабилността и сигурността са от голямо значение за вас. Съветваме ви да продължите да сте верни на себе си и винаги да премисляте няколко пъти ситуацията, преди да действате или да кажете нещо. За предпочитане е да продължите да запазвате неутралната си позиция, особено по време на критични ситуации. Не обичате конфронтации, а това е страхотно качество, особено в напрегнати моменти. Вие сте наясно с това, което е истински важно за вас, а това означава, че сте успели да постигнете вътрешен мир.

Изберете пейзаж и вижте какво ви очаква през пролетта

Ако сте избрали символ номер 2


Вие обичате да се изучавате

Свързани статии

Вие сте от хората, които винаги успяват да се предизвикват. Нямате нищо против да разсъждавате над това, което сте и да достигате до кътчетата на характера и същността си, дори понякога да не ви хареса това, което можете да намерите там. Понякога хората ви казват, че това, което правите може да е опасно, но вие сте интроверт и обичате да изучавате съзнанието си и целия свят. Най-добре се чувствате в компанията на хора, които ви разбират или поне се опитват да ви разберат. Ето затова вие предпочитате да имате по-малко приятели. Така се чувствате комфортно и приятно.

Изберете звезда и вижте дали ще се сбъдне желанието ви

Ако сте избрали символ номер 3


Вие сте директни

Свързани статии

Вие сте доста интелигентни и това ви позволява да бъдете адаптивни към всякакви ситуации, дори и при такива, с които се сблъсквате за първи път. Вие сте директни и точни. Когато сте изправени пред труден избор, не се колебаете, за разлика от много други на ваше място. Вашите близки и семейството ви знаят, че ще им кажете истината винаги без значение каква е тя – добра или лоша. Разбира се, някои хора ви ценят заради това, други пък ви се дразнят. Все пак, съветваме ви понякога да премислите, преди да кажете нещо. Защото има риск да нараните скъпи за вас хора.

3 магически дървета разкриват какво ще ви се случи

Ако сте избрал символ номер 4


Вие не сте такива, за каквито се представяте

Свързани статии

Всички биха казали за вас, че сте весели, забавни, емоционални и винаги душата на компанията. Това разбира се е така, но истината е, че понякога зад тази маска се крие един не толкова самоуверен човек, който често пъти се съмнява в себе си и способностите си. Това, че винаги сте в добро настроение понякога ви натоварва и искате да останете сами и никой да не ви закача. Уви – хората са свикнали да разчитат на вас за какво ли не. Семейството – за грижата за тях, а приятелите – за подкрепата. Съветваме ви да намирате повече време за себе си и да не се срамувате понякога да казвате „не“. Усамотението невинаги трябва да е нещо лошо. Във вашия случай, то дори е нужно.

Тест с ангели разкрива какво пречи на щастието ви

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 4 месеца )
do bliski znaeem ce cetem ako si blizak yvajavas covek nikoga nema da pozvolis da govis tapi prikaski a stom go pravis znaci si civekk sas zadni misli vseki gresi no ne vseki kazva sajelyavam hora sme znam ce ima takiva detoi za tova mise draznyat ako ne iskas losa duma ne kazvai losa duma tova ne se barkai vav cujd jivot za da ne se barkam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар