Свободно време

„Бизнес старт“ на Bloomberg TV Bulgaria с награда от „Икономика на светло“

Наградата се връчи на водещите и продуцента на предаването

14.03.2023г. / 16 52ч.
Мария Дуковска
„Бизнес старт“ на Bloomberg TV Bulgaria с награда от „Икономика на светло“

Водещите Роселина Петкова и Христо Николов, както и продуцентът Ваня Цолова на предаването „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria, бяха отличени с награда в категория „Журналист или медия, допринесли за промяна на обществените нагласи към неформалната икономика“ за 2022 г. Призът „Икономика на светло“ бе връчен от Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) по време на официалната церемония, която се проведе на 13 март в София. Събитието беше открито от служебния премиер Гълъб Донев, който награди екипа на бизнес телевизията.

„Bloomberg TV Bulgaria винаги се е застъпвала за значимите каузи, които да направят страната ни привлекателна за инвестиции, атрактивно място за бизнес и да покажат, че има воля лошите практики да бъдат преборени. Предстои ни дълъг път. „Бизнес старт“ доказва, че най-стойностната инвестиция е в екипа. Общата ни работа дава качествени резултати. Ще продължаваме да се борим икономиката в България да е на светло“, отбеляза Ваня Цолова, продуцент на „Бизнес старт“, и благодари за престижното отличие.

Водещият на предаването Христо Николов изказа своята благодарност към екипа на Bloomberg TV Bulgaria, към всички зрители на бизнес телевизията, както и към гласувалите. „Победителите в отделните категории са определени чрез гласуване на експертно жури от 100 представители на бизнеса, лидери на обществено мнение и лица от неправителствения сектор. Това е страхотно признание за работата на сутрешния блок“, каза той.

„Заедно като екип заслужихме доверието в работата ни. Но тази награда за нас е стимул да надграждаме и да даваме все повече на нашите зрители. Да бъдем полезни на бизнеса, на експертите и цялата наша аудитория е мисия, която следваме“, коментира Роселина Петкова, водещ на „Бизнес старт“.

Сутрешният блок „Бизнес старт“ на Bloomberg TV Bulgaria може да гледате всеки делничен ден от 09:30 часа в ефира на единствената бизнес телевизия в България.

Коментирай