Свободно време

Новолуние в Овен на 21 март – отваряме нова страница в живота си

Енергията е силна и свежа

21.03.2023г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 21 март ни очаква новолуние в знака на зодия Овен. То ни носи енергия, която може да ни даде мотивация да поставим нови начала. Изключително благоприятен период за творческите професии. Като цяло новолунието в Овен ще ни помогне да изразяваме талантите и себе си с повече лекота, да намираме нови възможности и да се отваряме към нови светове.

Това е и глътка свеж въздух за нас, точно когато очакваме и пролетта. Ще мислим по различен начин, ще разширим ума си към нови измерения и ще погледнем на нещата от напълно нов ракурс. Ще можем да постигнем много нови неща под влиянието на енергията на това новолуние. Това важи особено за онези хора, които искат да направят определени промени в живота си.

4 зодии с лош темперамент

Възможно е обаче до нас да достигнат изненадващи или дори шокиращи информации, да преживеем нещо като пробуждане. В някои случаи може да се наложи да направим определени промени.

Овенът е смел знак, под негово влияние можем да действаме по-решително, дори рисковано. Но Вселената също ще ни подкрепя, предоставяйки ни нови възможности, но също така и увереността и мотивацията да се възползваме от тях.

На 23 март, малко след новолунието в Овен, планетата Плутон се премества в знака на Водолей за първи път от повече от 200 години, съобщават западни астролози. Трябва да знаем, че движението на тази планета ще бъде едно от най-значимите космически събития за 2023 година.

4 зодии, които обичат да преследват в любовта

Този транзит ни носи енергия, която показва нов цикъл от живота, който се отваря за нас както на лично, така и на колективно ниво. Плутон представлява трансформация и сила. Може да донесе „унищожение“, но чрез него ние сме в състояние да се „преродим“ в нещо ново и много по-силно.

Тъй като транзитът му във Водолей като дни се случва близо до новолуние, каквото и ново начало да се отваря за нас, може да има леко плутоничен привкус. Може да има нужда нещо да бъде разрушено, да приключим с него, за да покълне ново и по-хубаво.

Това ни кани да помислим какви семена искаме да посеем, когато става въпрос за живота ни. Дали има нещо, което бихме искали да направим, да променим. Сега можем да определим намеренията си, да помислим за навиците си и как да внесем повече положителни такива. Мотивацията трябва да е наше мото. Определено ще се чувстваме по-свежи, енергични, позитивни, защото е време да обърнем една нова страница и да подобрим живота си.

Снимка: iStock

Коментирай
Здраве и красота