Свободно време

Японският сериал „Космически мечти“ тръгва премиерно по Bulgaria ON AIR

Очаквайте пленяващата история на 10 април в 20:30 часа

05.04.2023г. / 10 03ч.
Аз жената
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Драматичен сюжет, борба в преследване на мечтите и сблъсък с реалността ще оставят на зрителите гама от емоции и жажда за още от заплетената история на премиерния за българския ефир сериал „Космически мечти“. Пленяващата история ще стартира в ефира на Bulgaria ON AIR от 10 април и ще се излъчва всеки делничен ден от 20:30 часа.

Загърбвайки изследователската работа в агенция за аерокосмически и научни изследвания, Цукуда Кохей наследява малка фабрика Tsukuda Industries, оставена от баща му. На фона на процъфтяващата работа във фабриката Цукуда се втурва в мечтите си да разработи ракетен двигател, което се отразява пагубно на бизнеса и го разрушава. Репутацията на фабриката се срива още повече, когато голям клиент се отказва от Tsukuda Industries и конкурентна фирма започва да съди компанията.

Паралелно със случващите се събития голяма компания предлага на Кохей да купи патента на фабриката. Въпросът е дали Цукуда да продаде патента на компанията или да се бори за целите и мечтите си?

Как ще постъпи Цукуда, какъв е изходът от кризисната ситуация и ще продължи ли да преследва идеалите и целите си – очаквайте в премиерния японски сериал за България „Космически мечти“ на 10 април от 20:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Коментирай