Свободно време

На Разпети петък в „Златните“ гостува шампионката Християна Тодорова

Рубриката ще се излъчи на 14 април по Bulgaria ON AIR

13.04.2023г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

На Разпети петък, 14 април, в 7:00 часа, в рубриката „Златните“ на сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR гостува бронзовата медалистка по художествена гимнастика от Рио де Жанейро – Християна Тодорова.

За първи път влиза в залата на 4-годишна възраст, въпреки че в самото начало изобщо не е харесвала гимнастиката. До 13 години се подготвя като индивидуален състезател. Признава, че е отборен играч и е била много щастлива, когато влиза в националния отбор по художествена гимнастика и започва да трупа медал след медал. Християна признава, че дори отново да трябва да извърви целия този път в гимнастиката, би го направила по същия начин и не би променила нищо в него.

След като приключва състезателната си кариера, бронзовата медалистка по художествена гимнастика избира да стане международен съдия. Получава подкрепата на Илияна Раева и смело се впуска в това предизвикателство, където днес също постига успехи.

За най-силните ѝ и трудни моменти в гимнастиката, за приятелствата, които остават във времето, за работата ѝ с Илияна Раева и спомените от спечеления медал в Рио де Жанейро, Християна Тодорова разказва откровено пред камера на Bulgaria ON AIR, този петък, 14 април, точно в 7:00 часа.

Коментирай