Меню

Паста с пилешко, сметана и пармезан

5 юли 2017 | 10:14 | Михаела Лазарова
3 от 2 гласа
Добави в любими
300 г пилешки гърди
3 скилидки пресован чесън
500 мл пилешки бульон
250 мл течна сметана за готвене
350 г къса паста
150 г настърган пармезан
45 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Нарежете пилешкото месо на малки парчета и го запържете леко в малко зехтин. Прибавете към него и пресования чесън. След това долейте бульона, сметаната и сложете пастата.

Варете около 15 минути, така ще се получи и сосът. Преди да сервирате сложете към пастата настъргания пармезан и разбъркайте, за да се разтопи.

Снимка: Facebook tasty

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай