Меню

Макарони с риба тон на фурна

10 май 2019 | 06:17 | Илияна Николова
Добави в любими
3 чаши паста, сварена и отцедена
1 голяма консерва риба тон, отцедена
250-300 мл готварска сметана
1 чаша гъбен бульон 
1 чаша настърган кашкавал 
1 и ½ глави лук, нарязани
60 мин

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Докато фурната се загрява на 180 градуса, сварете пастата в подсолена вода и отцедете след това. В йенска купа за печене с капак смесете пастата, рибата тон, бульона, сметаната и част от кашкавала. Разбъркайте. Печете за 25 минути, докато се запече. Добавете останалия кашкавал и печете още 5 минути до златиста коричка.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай