Меню

Крем карамел с кроасани

2 април 2013 | 13:00 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
За 7-8 порции:
8 яйца 
1 литър прясно мляко 
захар 
2 бр. кроасани
2 ч.

Продукти
Приготвяне

Рецептата, която ви предлагам е много лесна и най-важното, десертът е невероятно вкусен!

Кроасаните се режат на тънки филийки и се редят в тава. Свареното и охладено прясно мляко се смесва с добре разбитите яйца и захарта, сместа се излива върху нарязаните кроасани. Пече се както обикновен крем карамел.

Дано ви хареса, приятен апетит!!!

Снимка: thinkstock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Веселина ( преди 11 години )
В яйчената смес се пребавя ванилия,а дъното на съда в който се пече се залива с карамел и сладкишът се пече на водна баня.Това са кроасани с карамел.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар