Лесен и бърз бананов пудинг

27 юли 2015 | 10:50 | Илияна Николова
4 от 7 гласа
Добави в любими
1 пакет крема сирене
450 мл кондензирано мляко
1 пакет ванилов пудинг за разбиване
3 чаши студено мляко
1 екстракт от ванилия, течен
200 мл разбита сладкарска сметана
4 банана, нарязани на кръгове
½ пакет обикновени вафли
30 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

В голяма купа разбийте крема сиренето. Добавете кондензираното мляко, пудинг микса, студеното мляко и ванилията. Разбивайте с миксер, докато сместа стане гладка.

Подредете вафличките в съд. След това равномерно подредете и бананите. Излейте пудинг сместа върху плодовете. Върху пудинга излейте малко от битата сметана.

Направете още по един пласт крем и бита сметана. Накрая гарнирайте с розичка от битата сметана. За украса можете да наредите още няколко кръгчета банан отгоре.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
Моника ( преди 7 години )
Реших да се доверя на тази рецепта при първия ми опит да направя пудинг. За съжаление само си окепазих продуктите. Авторът на рецептата можеше да уточни, че въпросната смес трябва да се свари, защото за хора, които не са запознати с подобни "кулинарни тайни" това не се разбира от само себе си. И под мотото " Лесен и бърз" човек някак пропуска тези подробности и накрая се сдобива с едно огромни НИЩО. Намирам и за крайно непрофесионално публикуването на рецептата в този й вид от отговорните редактори.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар