Майчинство

5 характерни черти на дете зодия Лъв

Те са едни от най-лъчезарните и усмихнати деца в зодиака

12.08.2019г. / 10 23ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Децата Лъвове са родени под знака на Слънцето и това им личи във всяко отношение: те са лъчезарни, усмихнати, топли и обичат да са в центъра на вниманието. Вижте какво още трябва да знаете, ако вашето мъниче е зодия Лъв.

5 характерни черти на детето Лъв:

Обожават да са център на внимание

Едно е сигурно за децата, родени под знака на Лъв – те се стремят към светлината на прожекторите, обичат да са в центъра на вниманието и да са атракцията на компанията. Умеят да използват естествения си чар, за да привличат интереса на другите към себе си и рядко изпитват неудобство на сцена или пред хора.

>> 20 отличителни черти на зодия Лъв <<

Лъвовете са лидери

Изключително енергични и ентусиазирани, динамични натури, малките Лъвове отрано проявяват амбиции и лидерски умения. Не се учудвайте, че вашето дете Лъвче често изявява желание да ръководи и да управлява, да командва, това е в неговата природа. За вас, като родители, е важно да използвате амбициозната му натура и да го направлявате, като внимавате егото му да не се превръща в прекалена егоцентричност.

Обичливи деца са


Не се учудвайте, ако вашето дете Лъвче някой ден е първото дете в класа с любовна тръпка, това е съвсем естествено за тях. Лъвовете са много влюбчиви, любвеобилни и с големи сърца. Те имат толкова много любов в себе си, че това им личи във всяко тяхно действие. Грижовни са както към родители и приятели, така и към всички животинки. Едни от най-добрите стопани на домашни любимци са именно представителите на зодия Лъв.

>> Годишен хороскоп 2018 – зодия Лъв >>

Силни са и смели

Подобно на Лъва, който е символ на тяхната зодия, тези деца са изключително безстрашни и това си личи най-ярко в игрите им. Нямат страх да се катерят и да ви изумяват със смелите си решения. Друго тяхно качество е, че са много силни и волеви натури. Обичат предизвикателствата и състезанията, стремят се към победа на всяка цена и трудно се примиряват с поражения.

Креативни и артистични

Това е една от най-креативните зодии в зодиака и им личи от най-ранна детска възраст. Изключително артистични, деца, които обичат да творят и да се занимават с нещо, което правят с ръцете си. Идеалните подаръци за тях са играчки, които стимулират въображението, трябва да се сглобят, нарисуват, оцветят. Всичко, свързано с креативност, е в тяхното поле за изява.

Коментирай