Майчинство

5 характерни черти на дете зодия Дева

Те са сред най-големите чистници в зодиака

06.03.2018г. / 12 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Децата, родени под знака на Дева, са сред най-грижовните и сладки мъничета в зодиака. Понякога може да ви изправят на нокти с пакостите си, но лъчезарната им усмивка бързо ще изтрие яда ви като с магическа пръчица.

Вижте кои са 5-те характерни черти на хлапетата от зодия Дева.

Девите обичат да помагат

Още от ранна детска възраст ще откриете, че мъничето Дева обича да помага и да съдейства, за каквото и да го помолите. Когато стане време за вечеря, то с готовност ще предложи да помогне за подредбата на масата или сервирането на чиниите. Децата Деви често предлагат своята помощ и това ги превръща в една от най-миролюбивите и добронамерени зодии.

Изключително умни

 Щом сте родители на дете Дева, трябва да сте много добре подготвени и обосновани, когато поставяте правилата вкъщи. Девите са сред най-умните и находчиви зодии и бързо ще открият пролуките във вашите методи на възпитание. Затова бъдете готови да отговаряте на много логично зададени въпроси, чиито отговори ще ви затруднят максимално.

>> Какво е детето зодия Дева <<

Девите забелязват детайлите

Децата от тази зодия са не само много умни и находчиви, те имат дарбата да забелязват детайли, които убягват от вниманието на останалите. Техният потенциал да забелязват неща, които другите не виждат, бързо ще си проличи в игрите с други деца. Обичат да правят открития, които да са изненада за другите и да бъдат истински малки изследователи.

Отговорни са

Не се учудвайте, ако забележите, че вашето дете Дева се справя с финансите по-добре от самите вас. Това е така, защото тяхна присъща черта е отговорността. Те приемат нещата сериозно, не обичат да избързват и да правят непремислени действия. Можете да се учите от тях, макар да са още невръстни деца.

>> 20 характерни черти на зодия Дева >>

Големи чистници са

Девите са царе и царици на чистотата. Обичат реда, добрата хигиена и се стараят да поддържат всичко в идеален вид, което е учудващо за малки деца, но не и за Девите. Те са така от съвсем ранна възраст. Опитайте се да не променяте много подредбата на играчките им, защото това ги разстройва. Девите имат собствен ред и макар понякога да не го разбирате, опитайте се да го приемете.

Коментирай