Майчинство

5 характерни черти на дете зодия Везни

Музиката е в тяхната душа

16.03.2018г. / 09 39ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако сте родители на дете, родено под знака на зодия Везни, то вие ще се радвате на едно много весело, жизнено, миролюбиво и музикално хлапе. Децата Везни са родени да се занимават с музика, защото тя е изтъкала цялата им душа. От съвсем малки ще забележите, че тялото и лицето им се променят в мига, щом чуят музика. Вижте още няколко любопитни характеристики на децата със зодия Везни.

Те са душата на компанията

Ако има нещо, което е много характерно за зодия Везни, то е, че обичат вниманието да е насочено към тях и да забавляват всички в компанията. Където има парти, там са и Везните. Празненство без поне един представител на зодия Везни не би било истинско тържество.

Миролюбиви са

Вашето мъниче зодия Везни е родено да бъде дипломат. В тяхната природа е желанието всички да се чувстват добре, спокойни и в хармония. Мирът е нещо, към което непрекъснато се стремят, дори несъзнателно. Избягват конфликтите и дори може да изглежда сякаш нямат силна позиция, но това е само привидно. В стремежа си да избегнат сложни и тежки ситуации, те са склонни да замълчат, но в крайна сметка вършат това, което е правилно.

>> 20 отличителни черти на зодия Везни <<

Музикални са

Вашето мъниче плаче неутешимо и нямате идея какво да направите, за да го успокоите? Най-доброто решение е едно-единствено: пуснете им музика. Увеличете звука и пейте смело. Ще се учудите колко бързо сълзите ще отстъпят място на широките усмивки. Музиката е второто име на зодия Везни, те живеят за нея и чрез нея. Порасне ли малко вашето дете, побързайте да го запишете на школа по пеене или да свири на любим инструмент. Това ще го успокои, а много вероятно е и да прояви истински талант. Само гледайте и се наслаждавайте.

>> Годишен хороскоп 2018 - зодия Везни <<

Те обичат да общуват

Везните са сред най-добрите комуникатори в зодиака. Те обожават да говорят и чрез думите да изразяват личността си. Бъбриви, приятно приказливи, Везните са родени за оратори. Пригответе се за дълги разговори с много въпроси от страна на вашето мъниче Везна, защото мълчанието за тях никога не е опция.

Щедри и благородни

Една от прекрасните черти на детето зодия Везни е тяхната щедрост. При тях почти отсъства чувството за притежание. Готови са да споделят играчка или храна, и дори без подкана. Затова е добре вие да следите за по-ценните им притежания, тъй като те не се притесняват и с лекота ги забравят.

Коментирай