Майчинство

Любопитни факти за бебетата, родени през май

В какви личности се превръщат, когато пораснат

29.05.2022г. / 08 24ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец май е един от най-слънчевите и прекрасни месеци от пролетта. Бебетата, родени през май са истински късметлии, защото порастват прекрасни личности, надарени с куп дарби, таланти и личностни качества.

Какви са бебетата, родени през месец май?

Майските бебчета притежават силни характери, не се отказват лесно от преследването на целите си и често са успешни хора по-нататък в живота.

Родените през май порастват оптимисти. Те са позитивни личности, които непрекъснато търсят добрата страна на живота и се стремят да живеят в хармонична среда.

5 характерни черти на дете зодия Дева

Когато това не се случи обаче, родените през май често изпадат в депресия. Майските бебета са уязвими от неуспехите, нередностите в живота и лошите нагласи на хората.

Децата, родени през май, са честни и много трудолюбиви. Те се стремят винаги към постигане на успехи и към по-добър жизнен стандарт. Склонни са да се въодушевяват от различни свои страсти, които не спират да преследват.

Надеждни приятели са. На тях винаги може да се разчита, дори от най-ранна възраст. Децата, родени през май имат много приятели още от детската градина. Те са усмихнати, слънчеви деца с положителна енергия, която привлича като магнит останалите деца.

С порастването обучението в училище им върви като по вода. Природно интелигентни са, съобразителни и много целеустремени.

5 характерни черти на дете зодия Лъв

Бебетата, родени през месец май, имат и различни таланти в сферата на изкуствата. Те свирят на музикални инструменти, рисуват, по-нататък в живота си стават дизайнери, скулптори, литературоведи.  

Цветя и камъни, носещи късмет

Сред най-късметлийските цветя за родените през май се смята момината сълза. Тя символизира сладост, невинност, чистота. Камъкът, който носи най-голямо щастие пък е смарагдът. Той е символ на любов и богатство във всичките му аспекти. Този камък осигурява още изобилие, хармония и семейно щастие.

Любопитни факти за бебетата, родени през февруари

Известни личности, родени през май:

  • Клинт Истууд – 31 май 1930
  • Дуейн Джонсън – Скалата – 2 май 1972 
  • Одри Хепбърн – 4 май 1929 
  • Крис Браун – 5 май 1989 
  • Джордж Клуни – 6 май 1961
  • Енрике Иглесиас – 8 май 1975
  • Джанет Джаксън – 16 май 1966
  • Боб Дилън – 24 май 1941 
  • Джон Кенеди – 29 май 1917
Коментирай