Майчинство

Как да се погрижим за чувствителната кожа на бебето

Със серията Baby Dove Sensitive Moisture

30.04.2018г. / 13 18ч.
Мария Дуковска
Снимка: Baby Dove

Снимка: Baby Dove

Вашето бебенце вече е у дома и наред с  храненето, смяната на пелените и къпането, неизменен стои въпросът как да се погрижим за чувствителната кожа на мъничето. 

Кожата на новородените е изключително деликатна, както и имунната система на малките деца. Затова е важно в продуктите, които използваме за тях, да отсъстват химикали, силни аромати и всякакви вещества, които могат да причинят раздразнение и обрив. Вече има достатъчно възможности чувствителната бебешка кожа да се защити, овлажни и подхрани с продукти с щадящи формули. 

Серията Baby Dove Sensitive Moisture е тук, за да ви подкрепи в тази нелека задача и да ви помогне да сведете до минимум риска от алергии.

Продуктите от серията нежно подхранват кожата на бебето и дори да сте майка на новородено, хипоалергенните лосиони и кърпички на Baby Dove са подходящи за него. 

Разработена специално за чувствителна бебешка кожа, серия Baby Dove Sensitive Moisture осигурява цялостна грижа за вашето съкровище. Създадени са така, че да предпазят кожата и скалпа нежни, свежи и хидратирани. Продуктите са тествани от дерматолози и педиатри и са със специална хипоалергенна формула без добавени аромати, идеални за всекидневна употреба – успокояват кожата и се грижат за нея.  

Измиващ лосион за коса и тяло за чувствителна кожа Baby Dove

Един от основните продукти в грижата за вашето мъниче са измиващите лосиони за цялото тяло. 

 

 

Продуктът на Baby Dove е идеален за чувствителната кожа на бебето и възстановява естествените нива на хидратация, които могат да бъдат нарушени по време на къпане. Кожата на бебето остава мека, гладка и хидратирана.

Употреба: Намокрете косата и кожата на бебето с топла вода и нежно го измийте с ръце или с мека ръкавичка за къпане. Продължете грижата за кожата на бебето и след баня, като използвате овлажняващия лосион за след къпане, който ще запази хидратацията до 24 часа.

Бебешки мокри кърпички за чувствителна кожа Baby Dove

От съществено значение за добрата хигиена на бебето и безценен помощник в ежедневието на всяка майка са мокрите кърпички. 


Кърпите на Baby Dove са хипоалергенни, без съдържание на алкохол, гарантират осезаемо мека и нежна бебешка кожа. Идеални както за тялото на бебето, така и за неговите ръце и лице.

Дръжте опаковка мокри кърпички в бебешката чанта за почистване в движение. Кърпичките са лесни за вадене и ще останат свежи и мокри до изчерпването на опаковката. Те ще улеснят смяната на пелените и почистването, когато сте на разходка.

Лосион за тяло за чувствителна кожа Baby Dove

След банята вечер идеалният завършек на тоалета е с този хидратиращ лосион за тяло. 

Употреба: След като подсушите кожата на мъничето, нанесете лосиона за тяло за чувствителна кожа. Той ще запази кожата хидратирана до 24 часа и идеална за гушкане. Подходящ е за всекидневна употреба дори и за новородено бебе, тъй като е със специална формула за чувствителна кожа без добавени аромати.

Продуктите на Baby Dove са одобрени от Българска педиатрична асоциация.

Ако сте майка и искаш да откриете повече за Baby Dove, посетете: www.babydove.bg.

Продуктите на Baby Dove вече са налични в търговската мрежа.

Коментирай
Здраве и красота