Майчинство

Наталия Кобилкина е бременна

Честито

20.09.2018г. / 12 21ч.
Михаела Лазарова
Такис и Наталия. Снимка: facebook Natalia Kobylkina

Такис и Наталия. Снимка: facebook Natalia Kobylkina

Известната сексоложка Наталия Кобилкина и съпругът ѝ Такис, споделиха в предаването на Гала, една специална новина. Влюбената двойка очаква своето първо дете. Наталия е бременна в четвъртия месец и изглежда прекрасно. Бъдещите мама и татко все още не са решили в коя болница ще се роди бебето им.

„Първо исках в Бали, след това в Швейцария. Но Такис все ми казва да почакаме още малко, преди да вземем решение.“ – Кобилкина.

„Надявам се да бъда добър баща. В началото ще бъда непрекъснато до детето. Двамата с Наталия ще решаваме всяко нещо. Ние обичаме България, но бизнесът ми е тук в Гърция и Америка. Наталия също пътува, така че със сигурност ще е пътуващо дете.“ – сподели бъдещият татко Такис Дретакис.

Двамата споделиха, че планират да имат още деца.

Наталия и Такис сключиха брак през лятото на 2017-а година, след няколкомесечна връзка. Сватбата се състоя на красивия остров Скиатос, който е известен с това, че там е заснет филмът „Мама мия“. 

Какъв ще е полът на бебето, предстои да разберем. В последните няколко дни, Наталия, която е много активна във Фейсбук, както обикновено споделя свои снимки и видеа, на които се вижда и наедрялото ѝ коремче.  

Снимка: facebook Natalia Kobylkina

Коментирай
Свободно време